Kalendar

Zanima vas kada ćemo izlagati radove vašeg omiljenog umjetnika ili umjetnice? Jednostavno provjerite u našem kalendaru. 

Izbornik
 • O LAUBI

  Lauba je mjesto doživljaja, učenja, zabave i društvene interakcije. Dođite da vam ispričamo priču o suvremenoj umjetnosti na naš način.

 • DANAS U
  LAUBI

  Informirajte se o trenutnim događajima i o svemu što ćete u Kući Lauba uskoro moći vidjeti i doživjeti.

 • RENT

  Želite li promijeniti radno okruženje?

 • KALENDAR

  Zanima vas kada ćemo izlagati radove vašeg omiljenog umjetnika ili umjetnice? Jednostavno provjerite u našem kalendaru. 

 • NOVA KUĆA

  Jahaonica austrougarske vojske svoj stoti rođendan dočekuje transformirana u kuću suvremene umjetnosti.

 • ZBIRKA
  FILIP
  TRADE

  Otkrijte Zbirku Filip Trade, upoznajte se s našim umjetnicima i njihovim radovima.

 • ČLANOVI

  Postanite član Laube i iskoristite brojne pogodnosti tijekom cijele godine.

 • VODSTVA

  Rezervirajte vodstvo iz naše ponude i iskoristite vaš posjet na najbolji način. 

 • WEBSHOP

  Uskoro stiže...

 • BISTRO

 • VOLONTIRAJ

  Pridruži se programu volontiranja Laube i stekni praktična iskustva, razmjeni znanja i umreži se sa studentima i studenticama srodnih struka.  

 • PRESS

  Novinar/ka ste? Registrirajte se u prostor rezerviran za press i preuzmite datoteke pripremljene samo za vas.

DISCO LAUBA feat. THE REFLEX


DISCO LAUBA feat. THE REFLEX

20. svibnja u 22 sata


Nakon fenomenalne prve DISCO LAUBE, nastavljamo u disko ritmovima i dovodimo THE REFLEXA!!

Noel Gallagher je fan. Nile Rodgers je fan. Kid Creole je fan. Disclosure, Jazzy Jeff, Eats Everything su fanovi. Od aristokracije house scene kao što su Joey Negro, Dimitri from Paris i Mousse T, do originalnih pionira DJ remikseva Françoisa K, Greg Wilsona, Danny Krivita skroz do Karizme, Mistajama, DJ Markya, Horse Meat Disca, J.Rocca, Jazzie B-a, Cut Killera, Rainer Trubya, Acid Araba, Nightmares on Wax…svi su oni fanovi The Reflexa. 

Fasciniran remiksevima od malih nogu, Nicolas Laugier, rodom Francuz sa londonskom adresom, poznatiji kao The Reflex, inspiraciju uzima od prvog vala disco remiksera koristeći samo originalne zvukove sa master snimki te udahnjuje novi život u soul, pop i disco klasike.

Kreativni aranžmani, friški zvukovi i sofisticirani editi čine njegove revizije moćno gorivo svakog DJ seta. Vrlo mali broj ljudi je uložio toliko vremena i truda u svoj rad kao što je to učinio The Reflex, a rezultati govore sami za sebe: šampion teške kategorije BBC6 Music, Craig Charles, puštao je preko 50 tjedana njegove edite u samo dvije godine! 

The Reflexovi remiksi su se našli i na playlistama influencera kao što su Rob Da Bank te Gilles Peterson, koji je prošle godine odlučio poslati The Reflexovu verziju hita Michael Jacksona “Rock With You” na put oko svijeta. 

Međutim, ne govorimo samo o prošlosti kad spominjemo The Reflexa; Nicolas također voli aplicirati svoju formulu za mastere i na suvremene stvari, pokazujući time snagu svog “manje je više” pristupa produkciji sa preko 35 službenih remikseva za Noela Gallaghera, Cerronea, The Kookse, Seun Kutija, Roy Ayersa, Simply Red, Nile Rodgersa…

The Reflex se profilirao kao jedan od najboljih u polju remikseva, a sada je vrijeme da bacite uho na ovog francuskog DJ-a/producenta upravo na našoj DISCO LAUBI!!!

Disco Lauba projekt agencije Pepermint i kuće umjetnosti Laube, novi je niz tematskih partyja koji će se održavati 4 puta godišnje. Povezuje ekstravaganciju disco klubova 70-ih sa suvremenim house partyjima, a garantiramo vam da će ovo biti najočekivaniji i najpopularniji party u Zagrebu!


Ulaznice potražite u prodaji na Entrio.hr